Szabadegyetem szemeszter-záró

Telt ház volt Dunaújvárosban a Bibliai Szabadegyetem negyedik szemeszterének utolsó alkalmán.

Ez az este rendhagyó volt. A vendégek és a rendezők egyaránt egy kis süteményt, üdítőt, pogácsát hoztak. Így egy nagyon szép asztal alakult az összehozott finomságokból. Az előadás is „rendkívüli” volt. Az Újpesti Gyülekezet lelkes tagjaiból álló csoport énekekkel, verssel, prózával és zenével szerzett örömöt a hallgatóságnak. Ezután Hellinger Csaba tartott előadást – szakterületéről – a méhekről. Nem csupán beszélt, hanem illusztrálta, hogy a méhek milyen módon tájékozódnak, védekeznek, kommunikálnak, ezzel demonstrálva a teremtés hitelességét szemben az evolúcióval, mivel a méhek élete abszolút cáfolata az evolúciónak. A közönség szájtátva hallgatta és nézte a Hellinger család programját. Az a tény, hogy a méhek emberi segítség nélkül kipusztulnának pedig jele Jézus közeli visszatérésének.

Az előadás után az asztal körül beszélgettek a vendégek és testvéreink.

Hála Istennek létrejött ez az alkalom. Reméljük, hogy ez az est egy állomás azon az úton, amely a dunaújvárosi gyülekezet létrejöttéhez vezet.

Gyürüs István

[av_gallery ids=’623,622,621,620,619,618′ style=’big_thumb’ preview_size=’portfolio’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’6′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]