Duna Ifjúsági Központ

Álláshirdetés

A Dunamelléki Egyházterület az Egyházterületi Bizottság határozata alapján egy ifjúsági központot alakított ki Duna Ifjúsági Központ néven az egyházterületi iroda alagsorában, a Budapest, Székely Bertalan u. 13. sz. alatt. Az ifjúsági központ célja, hogy ingyenesen használható biztonságos helyet adjon a fiatalok részére az ismerkedésre, a közösséggé formálódásra, a lelki növekedésre, a szociális és életviteli kompetenciák fejlesztésére, valamint a szabadidő szervezett eltöltésére.
A Dunamelléki Egyházterület ezúton pályázatot hirdet Ifjúsági központ koordinátor munkakörre.

Az elvégzendő feladatok:
– Az ifjúsági központ nyitvatartási ideje alatt felügyelet biztosítása, a rend és tisztaság fenntartása.
– Az ifjúsági központba érkező fiatalokkal nyitott, baráti beszélgetések lefolytatása.
– Ifjúsági programok szervezése és lebonyolítása.
– Az ifjúsági központ eseményeinek hirdetése közösségi médiában (facebook, instagram stb.), ezen felületek naprakészen tartása.
– Segítségnyújtás a helyszínen felvetődő kérdésekben (helyben olvasható könyvek és folyóiratok, valamint különböző technikai eszközök [tv, wifi, teakonyhai eszközök] használatában).

Feltételek:
– Adventista gyülekezeti tagság.
– 18–35 év közötti életkor.
– Lelkészi ajánlás.

Díjazás:
– 800 Ft/óra egyházi szolgálatot ellátók szertartáspénzeként.

Jelentkezési határidő:
– 2018. április 8.

A jelentkezéseket a detiroda@gmail.com címre várjuk, rövid szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel és lelkészi ajánlólevéllel.
A motivációs levélben kérjük kifejteni a személyes indíttatást, a jelentkező munkakörhöz kapcsolódó kompetenciáinak bemutatását, valamint az ifjúsági programokra vonatkozó ötleteit és javaslatait, amelyeket megvalósítana a munkakör betöltése során.

A pályázatban feltétlenül kérjük feltüntetni azt, hogy a jelentkező mely napokon, és azokon belül milyen időtartamban kíván munkát vállalni. A Dunamelléki Egyházterület biztosítani kívánja, hogy az ifjúsági központ a hét minden napján nyitva legyen, legalább 14.00–22.00 óra között, szombatonként 24.00-ig, ezért azok jelentkezését is várjuk, akik csak alkalomszerűen, vagy csak heti néhány órára tudnak részt vállalni az ifjúsági központ irányításában.

További kérdésekkel Szabó Zsolt általános titkár kereshető a +36 30 541 2884 telefonon.