Mexikó több mint 23 ezer új gyülekezeti tagot köszönthetett

A mexikói hetednapi adventisták ünnepélyesen fogadták azt a több mint 23 000 embert, akik az egyházhoz csatlakoztak az egész nemzetet érintő, összehangolt evangelizációs esemény után, amelyre június 12-19-e között került sor. Az „aratás” különleges hete, az öt uniót ill. nagyobb egyházi régiót érintő evangelizációs kezdeményezések elmúlt hónapjait koronázta meg Mexikóban.

Az evangelizáció záró hetének vendégelőadója Alejandro Bullón lelkész volt, aki minden este online lelki üzenetet közvetített Brazíliából. A „Remény a bizonytalanságon túl” címet viselő témakörben, Bullón üzenetei átlagosan 280 000 embert értek el minden este. A csúcs a nyitó este volt, több mint 300 000 nézővel, köszönhetően a régió megosztási platform rendszereinek, melyet az Inter-Amerikai Hetednapi Adventista Hope Channel televíziós hálózat támogatott.

Az egyház tagjai és vendégei minden este elérhették az egyórás programot, amely magában foglalta a közösség szükségletei szerint való imádkozást, a dicséretet és az istentiszteletet is.

A cikk forrása:
https://adventist.news/news/mexico-welcomes-more-than-23-000-new-church-members-in-record-setting-evangelistic-event