Gyömrői gyermektábor – beszámoló

A tábort július 18-23 között szerveztük meg. Az idei tábor abban különbözött az előző évekhez képest, hogy fogadtunk 10 ukrán gyereket is a táborban.  A táborban 20 gyerek vett részt a gyülekezetünkből, 15 vendég gyerek volt, a gyerekeink barátai (osztálytársak). Összesen 45 gyermek vett részt a táborban, de volt 3 gyermek, aki külföldről érkezett és a nagymama kérésére egy napot velünk töltöttek. A tábor jó működéséröl 7 felnőtt gondoskodott.

Az idei témánk a hegyek voltak, minden nap egy hegyen történt eseményt mutattuk be a gyerekeknek. Hétfőn a Mória hegye, kedden a Sinai hegy, szerdán a Megdicsőülés hegye, csütörtökön az Olajfák hegye, és pénteken a Golgota hegye volt a téma. Szerdán buszos kirándulást szerveztünk Katalinpusztára, ahol rengeteg élményben volt részük: kincsvadászat, éneklés, kisvasút, túra.

A záró eseményt szombaton tartottuk, ahova eljöttek a vendég gyerekek családtagjai is. Áldásokban gazdag napot és hetet tudhattunk magunk mögött.

A gyerekek nagyon boldogok voltak, a szülők megköszönték, hogy egész héten foglalkoztunk a gyerekekkel, sokat tanultak a Bibliából.

Krisán Andrea