Életfejlesztés Baján

Az angliai Life Development alapkoncepcióját felhasználva és helyi viszonyokhoz alkalmazva kezdtük meg Baján az ÉLETfejlesztés programot. A már Nagykanizsán is kipróbált elképzelés lényege, hogy nem csupán egy előadásra hívunk vendégeket, hanem az imaház ilyenkor átalakul egy teaházzá, ahol asztalok köré ülve tea és pogácsa társaságában egymással is beszélgetnek a résztvevők. A kéthetente megrendezésre kerülő alkalmak másfél óráig tartanak. Az első felében általában 3 kérdést kap a vendég előadó, amely segít egy kicsit megismerni a személyét és a témához kapcsolódó viszonyát. Közben 2-3 kérdést kapnak a részvevők is, melyeket az asztalok körül ülve beszélnek meg néhány percben. A gyülekezeti tagok elvegyülnek a vendégek között, hogy barátságok épülhessenek. Az este második fele a témához kapcsolódó előadás, melynek végén még igény szerint van lehetőség kérdezni.

Olyan életkérdéseket veszünk sorra, melyek mindenkit érintenek (szeretet, párkapcsolati-, házassági kérdések, érzelmek, pénzügyek stb). Minden előadás bibliai elveket mutat be élet- és emberközeli formában, meghitt környezetben.

További képek, beharangozó videók, videófelvételek és friss információk a Bajai Gyülekezet elérhetőségein: http://baja.adventista.hu/eletfejlesztes

fb.com/bajaiadventista

https://www.youtube.com/channel/UCZXqCeu4A42Lh0yA9jrqE9Q

(Kis István)