„A nagy küzdelem” című film május 19-én jelenik meg a Hope Channel International hálózatán

A hamarosan elérhető animációs film új utat nyit a filmipar területén: „A nagy küzdelem” május 19-én jelenik meg a Hope Channel International hálózatán

A film minden néző számára izgalmasnak ígérkezik, és célja, hogy elérje a posztmodern közönséget is.

A Hope Channel International – egy keresztény globális médiahálózat -digitális platformján, május 19-én megjelenő animációs film várhatóan új utat nyit az animációs ipar területén.

A nagy küzdelem” kizárólag a hálózat „3AM: Morning is Coming” nevű YouTube-csatornáján válik elérhetővé, 2023. május 19-én.

A film egyedi megközelítése a jó és a rossz közötti időtlen küzdelmet tárja fel Naomi, egy fiatal lány történetén keresztül. Naomi életének döntései nagyban befolyásolják a bátyjával és barátjával való kapcsolatát. A nézők bepillantást nyernek a világtörténelem kulisszái mögé, és tanúi lehetnek annak, miként van hatással a jó és a rossz közötti állandó küzdelem minden egyes döntésünkre.

A nagy küzdelem” a 18 és 35 év közötti korosztályt szólítja meg, válaszul sokak kérdésére, Isten jóságával és a világban történő rossz dolgokkal kapcsolatban. A film minden néző számára izgalmasnak ígérkezik, és célja, hogy elérje a posztmodern közönséget is.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen ezt a rendkívül fontos történetet az animáció erejével kelthetjük életre” – mondta Derek Morris, a Hope Channel International elnöke. „Időtlen témáit és erőteljes üzenetét tekintve úgy hisszük, hogy »A nagy küzdelem«lelkesíteni fogja a következő generációt, és felkészíti őket az evangélium és a remény terjesztésére ebben a szenvedő világban.”

A film a Hope Channel International „3AM: Morning is Coming” névjegye alatt fut, amelynek célja a három angyal üzenetének hirdetése digitális formában. „A nagy küzdelem” innovatív animációin keresztül kelti életre a Bibliát, és lehetővé teszi a nézők számára, hogy a jó és a rossz közötti küzdelmet eddig soha nem látott módon fedezzék fel.
„Nagyon örülök, hogy a Hope Channel International bemutatja a világnak ezt a csodálatos filmet” – mondta Justin Woods, a HCI digitális terjesztésért felelős igazgatója. “egy olyan korban, amelyben mi is élünk, és amelyben úgy tűnik, minden nap újabb csapás ér minket, ez a film segít megválaszolni a nem keresztények és a Biblia Istenébe vetett hit közé ékelődő kérdést: »Hogyan engedheti meg egy jó Isten, hogy rossz dolgok történjenek?«”.
Az animációs film lenyűgöző látványvilágával és lebilincselő történetével már világszerte meghódította a közönséget.

A madridi Arthouse filmfesztivál, a montreali független filmfesztivál és a WorldFest-Houston nemzetközi filmfesztivál rangos díjait elnyerő „A nagy küzdelem” az animáció rajongói és a filmek szerelmesei számára egyaránt kötelező mű.

A film nemrégiben, a tizedik Delhi Shorts nemzetközi filmfesztiválon a legjobb animációs filmnek járó elismerést kapta. Valóban lélegzetelállító remekmű, amelyet minden néző garantáltan végig fog izgulni.

A film előzetesét itt nézhetitek meg: https://youtu.be/3gMPqIGnCD4

Attila Peliről

A Hope Channel International úttörő animációs filmjét, „A nagy küzdelmet” Attila Peli, kiváló rendező és producer rendezte, akinek szenvedélye, hogy elgondolkodtató, a közönséget inspiráló filmeket hozzon létre.
Peli számos díjnyertes dokumentum- és animációs film rendezője és producere. Jó példa erre a „Losing My Religion”, amely a 2013-as Hollywoodi Filmfesztiválon a legjobb dokumentumfilm díját nyerte el, vagy a „The 144,000”, amely a 2017-es San Francisco-i Nemzetközi Filmfesztiválon szerezte meg a legjobb animációs rövidfilmért járó kitüntetést.
Peli szakértelme és kreativitása „A nagy küzdelem” című filmben is megcsillan, amely egyedülálló, magával ragadó módon tárja fel a jó és a rossz között zajló időtlen küzdelmet. A film mérföldkőnek ígérkezik az animációs filmek világában, és minden bizonnyal világszerte nagy hatást gyakorol majd a közönségre.

A nagy küzdelem” 2023. május 19-én, pénteken kerül fel a https://www.youtube.com/@HopeChannelInternational weboldalra, és kihagyhatatlan filmnek ígérkezik mindazok számára, akik a jó és a rossz közötti harcot szeretnék felfedezni új és izgalmas módon.

A Hope Channel Internationalről

A Hope Channel International egy adventista globális médiahálózat, amelynek keresztény életmódról szóló programjai holisztikusan közelítik meg a hit, az egészség, a kapcsolatok és a közösség témáját. A Hope Channel 2003-ban kezdte meg sugárzását Észak-Amerikában, és azóta globális hálózattá nőtte ki magát; több mint 80 csatornát sugároz, több mint 80 nyelven.

A Hope Channel International végső célja az, hogy hirdesse az evangéliumot és reményt adjon ennek a szenvedő világnak. „A nagy küzdelem” című film megjelenése tökéletesen illeszkedik ehhez a küldetéshez, mivel a film animáció segítségével kelti életre a jó és a rossz közötti időtlen harcot. Ezzel az innovatív megközelítéssel a szervezet reméli, hogy lelkesítheti a következő generációt, és felkészítheti őket arra, hogy pozitív hatást gyakoroljanak a világra. A film célja ugyanakkor az is, hogy megszüntesse az egyik legnagyobb akadályt, amely a nem keresztények számára a Biblia Istenében való hit útjában áll. A film erőteljes eszköznek ígérkezik a HCI küldetésének megvalósításában, és maradandó hatással lesz a nézőkre szerte a világon.

Kövesd a Hope Channel International-t (@hopechannelofficial) a közösségi médián, hogy értesülj a legfrissebb hírekről és újdonságokról.

A cikk forrása: https://adventist.news/news/new-animation-film-challenges-industry-norms-the-great-controversy-premieres-may-19-on-hope-channel-international