Keresztség Kiskunhalason

Bensőséges testvéri közösségben követte Tünde azt a krisztusi példát, mely szerint „így illik nékünk minden igazságot betöltenünk.”

Gondos, szerető, talentumaikat kamatoztató testvérek tették ünnepélyessé a május 19-i eseményt, ahol Isten és Frankné Galló Tünde szövetségkötésének lehettünk tanúi. Az igehirdetés, a kórusok szolgálata, és a szavalatok méltóan dicsőítették Istenünket.
Tündét a keresztségre készítette: Tokics Péter, Kis István lelkészek, és Faddi Zoltán a Kiskunhalasi Gyülekezet vezetője. Istenhez közel vezették, és sokat köszönhet Cserbik Attilának és Hites Gábornak, akik az évek során közös, nagy beszélgetésekben mélyítették Tünde Istenhez fűződő kapcsolatát. A keresztségi igehirdetést Hites Gábor lelkész tartotta. A bemerítést Kis István, a gyülekezet lelkésze végezte. A kiskunhalasi testvérek szervező, előkészítő munkájában, majd pedig az ünnepség megtartásában a Bajai, Kiskőrösi és a Ráckevei Gyülekezettől számos segítő testvér érkezett, hogy ezt a halasi kicsi gyülekezetet erősítsék abban, hogy a megjelenő családtagok és a meghívott vendégek bepillanthassanak keresztény, közösségi életünkbe. Hálásak vagyunk a szolgálatot vállalóknak, és köszönjük a munkájukat.
Az ünnepségen elhangzott visszajelzés alapján reméljük valóság, amit egy rokon hölgy megállapított. „Látom, Tünde, jó helyre kerültél. Jó neked, hogy ilyen sokan szeretnek.”

(Faddi Zoltánné)

További képek: https://www.facebook.com/pg/bajaiadventista/photos/?tab=album&album_id=2086502365008754