Együtt-egymásért

Életmód Expo a Sopron Plaza-ban

Egy ragyogó napot töltöttünk a soproni emberekkel és győri, nagykanizsai, pécsi, szombathelyi testvéreinkkel. 2015. április 25-én reggel 10 órától a Sopron Plaza emeleti szintjén Egészség Expót tartottunk a Hetednapi Adventista Egyház és a Keresztény Advent Közösség tagjainak összefogásával.

A rendezvény keretein belül 8 helyszínen végeztünk különböző egészségügyi állapotfelmérő vizsgálatokat, tanácsokat adva ezzel egy egészségtudatosabb élet reményében. Nagy népszerűségnek örvendett a gyermek expo asztalunk is, ahová a szülők el tudták helyezni gyermekeiket, amíg ők bevásároltak. A rendezvényen jelen volt velünk dr. Márkuly Éva, aki szakszerű javaslatokat tett az érdeklődőknek a helyes táplálkozással és életvitellel kapcsolatban, valamint tévhiteket oszlatott el. A résztvevőket minden asztalnál kis ajándékkal örvendeztettük meg, mint pl. masszírozás, narancs, soproni forrásvíz, könyv stb.

[av_image src=’http://det.adventista.hu/wp-content/uploads/2015/05/Eletmod-Expo-Sopronban_DSC_3329-300×199.jpg’ attachment=’1071′ attachment_size=’medium’ align=’left’ animation=’pop-up’ link=’lightbox’ target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]Gyermekeink is nagy segítségünkre voltak a munkánkban, mivel fontos, promóciós feladatokat láttak el. Ők a bejáratnál, táblával a nyakukban köszöntötték az embereket, és invitálták őket a rendezvényünkre. Ez a feladat hatalmas örömet jelentett a gyerekeknek, amit mi lufival és pizzával háláltunk meg.

Az esemény akkora sikert aratott a látogatók körében, hogy a Sopron Plaza vezetője jövőre is szívesen látna minket.

Eme rendezvény mindenkinek rengeteg új és jó tapasztalatot nyújtott. A vendégeknek azért, mert megismerkedhettek az egészségmegőrzés és prevenció egyszerű módjaival, nekünk szervezőknek pedig azért, mert mint tudjuk, emberekért munkálkodni a legcsodálatosabb dolog a világon.

K. T.