Victoria Gould Hawi – Gyermekbemutatás ismét a Terézvárosi gyülekezetben

Szombatjaink a terézvárosi gyülekezetben egészen nemzetközinek mondhatók, hiszen angol és ukrán nyelven is folyik a fordítás, olykor kínai testvéreink is csatlakoznak hozzánk. Ez a sokszínűség ünnepeinket is átszövi.

2022. május 7-én, az anyák napi ünnepélyünk előtt, egy különleges bababemutatás részesei lehettünk. Lavender és Joseph már évek óta gyülekezetünkbe járnak Michal lányukkal, most pedig a kis, néhány hónapos Victoria babával jöttek az Úr elé.

Az ünnepet, külföldi testvéreink saját nyelvükön elhangzó énekszolgálata nyitotta meg. Ezt követően Anna imájából idézett dr. Szabó János, és mindez egy rövid fogadalomtétellel folytatódott, melyben a szülők kifejezésre juttatták válaszaikkal, hogy készek Isten szeretetében nevelni lányaikat és Jézus Krisztus szeretete által megismertetni velük az örök élet lehetőségét. Az áldáskérő imát, mint valami szép szokás, vagy értékes hagyomány, most is az Ároni áldás követte, melyet az énekkar vezetett ugyan, de az egész gyülekezeti közösség fennállva, együttes szívvel és hanggal dúdolta, vagy énekelte el számukra.

Kívánjuk, hogy a kis Victoria baba és családja életét kísérje és őrizze Istenünk!

Varju Zsuzsa