Vegyél részt ingyenesen a GAiN Europe-on

Különleges lehetőség fiatal keresztény alkotóknak

2024. június 19. | St Albans, Egyesült Királyság [tedNEWS with EUD News]

A Hetednapi Adventista Egyház Transzeurópai Diviziója (TED) és Intereurópai Diviziója (EUD) minden évben megrendezi a GAiN Europe-ot, amelynek célja, hogy inspirálja, képezze és összekösse a két egyházi egység kommunikációs szakembereit. Az idei konferenciát 2024. november 15-19. között a montenegrói Budva városában rendezik meg, különös hangsúlyt fektetve a fiatal keresztény digitális tartalomalkotók támogatására.

Felhívás minden fiatal digitális alkotónak!

Felismerve, hogy a fiatalabb influencerek és médiabarátok számára gyakran kihívást jelent, hogy megengedhessék maguknak az ilyen rendezvényeket, a TED és az EUD különleges támogatást kínál a fiatal alkotók számára. A kezdeményezés célja, hogy friss ötleteket és gazdag tapasztalatokat gyűjtsön a fiatal résztvevőktől, akik a közösségi médián keresztül osztják meg aktivan az evangéliumot.

Balról jobbra: Frida Pascal-Röhken grafikus és Doreen Lohr TikToker a GAiN Europe 2022 rendezvényen.

Pályázati feltételek

A TED, az EUD és az Eurázsiai Divízió (ESD), valamint Ukrajna különleges vendégei közül összesen 10 fiatal, 18-25 év közötti művészt választanak ki. A pályázóknak az alábbi szempontoknak kell megfelelniük:

  1. A Hetednapi Adventista Egyház tagjai.
  2. Személyes közösségi médiát vagy közösségi média projekteket használnak az evangélium megosztására.
  3. Biztosítják, hogy projektjeik nem intézményi jellegűek, és nem az egyház által finanszírozott projektek.

Hogyan jelentkezz?

A jelentkezéshez a pályázóknak egy kétperces angol nyelvű (vagy angol feliratos) videót kell készíteniük, amelyben bemutatják projektjüket vagy szolgálatukat. A videóban ismertetniük kell, hogy mit csinálnak, és miért fontos ez a tevékenység. Egyszerű telefonos felvételeket is elfogadnak.

A pályázóknak el kell küldeniük videójukat az egyházterületi/uniós kommunikációs igazgatónak, aki ellenőrzi, hogy a pályázó jóhiszemű egyháztag-e, és megfelel-e a kiválasztási kritériumoknak. Az ellenőrzött pályázatokat ezután továbbítják a TED/EUD kommunikációs igazgatóinak.

Jelentkezési határidő: 2024. július 31.

A nyertesek kihirdetése: 2024. szeptember 10.

Mit kapnak a nyertesek?

A TED és az EUD a 10 nyertes számára fedezi a szállást, az étkezést, a regisztrációt és az utazási költségeket (legfeljebb 500 eurót a repülőjegyekért, ez a vízumköltségeket nem tartalmazza). A nyertesek lehetőséget kapnak arra, hogy a GAiN Europe 2024 során egy hétperces videóban mutassák be projektjeiket, továbbá hálózatépítésben és egyéb támogatásokban is részesülnek kezdeményezéseikhez.

Kiválasztási folyamat

A pályázatokat a GAiN Europe szervezőcsapata – Paulo Macedo, David Neal, Vanesa Pizzuto, Klaus Poppa és Corrado Cozzi – vizsgálja felül és választja ki. Az ő döntésük lesz a végleges.

Cikk forrása: https://ted.adventist.org/news/attend-gain-europe-for-free/