„Narancsfa” néven életmódbolt nyílt Lomonoszovban

Február 7-én a Leningrádi kerület Lomonoszov városában több hetednapi adventista közös erőfeszítésével megnyílt a Narancsfa elnevezésű egészséges élelmiszerbolt. Az üzlet megnyitásával a városi egészségügyi központ is megkezdte munkáját. Mivel Lomonoszov központjában van, már nemcsak egészséges ételekkel kezdte vonzani a városlakókat, hanem az egészséges ételek elkészítésének mesterkurzusain is.

„Egyszer” – mondja Anna Sheplyakova – „hallottam egy ilyen projektről, egy egészséges élelmiszerboltról. Nagyon szerettem volna ezt a projektet a városunkban is megvalósítani. Egy ideig egy egészségügyi központban dolgoztunk Szentpétervár közelében, és most úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy egészségügyi központot, amelynek első lépése egy üzlet megnyitása volt.”

Kezdetben Lomonoszov városát Oranienbaumnak hívták, ami németből fordítva narancsot vagy narancsfát jelent. A gyümölcsfa mindenkit az Édenkert csodájára emlékeztet, ezért az áruház nevében a szervezők azt az egészséget és a frissességet akarták visszatükrözni, amely mindig is a paradicsomban volt. Maga Lomonoszov városa Szentpétervár Petrodvorcov kerületében található, és mintha egy különálló város lenne.

Az áruház egészséges élelmiszerek széles választékát kínálja: teljes kiőrlésű gabona, liszt, különböző típusú növényi tej, tofu sajt, magvak, egészséges cukormentes sütemények, olajok, diétás ételek és még sok más.

A csapat örül annak a lehetőségnek, hogy a városlakókat szolgálhatja, és úgy véli, hogy e projekt révén sokan megismerik a szerető Teremtőt.

A cikk forrása: https://adventist.news/en/news/a-healthy-food-store-orange-tree-was-opened-in-lomonosov