Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mentés Másként – online DET Hitmélyítő

október 31, 09:30 - 12:00

„Jézus pedig így könyörgött: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek.” … „Másokat megmentett, mentse meg magát, ha ő az Isten választott Krisztusa!” Lk 23:34-35

A koronavírus járvány sok mindent megváltoztatott, és a már több mint egy évtizede az egyházterület programjába beépült októberi egyházterületi hitmélyítőre is hatással van. Nem marad el csak más formában rendezzük meg vagyis online.

2020. október 31-én, a központi egyházterületi hitéleti konferencia témája a „Mentés Másként” és két része lesz. Lesz egy pódium beszélgetés „Egyház Másként” címmel a jelenlegi helyzet okozta kihívásokról, lehetőségekről és megoldási kísérletekről a közösség, küldetés és lelkiség területén. Illetve egy igehirdetés melyet Ősz-Farkas Ernő, tart „Ment ✝ Másként” címmel.

A pódium beszélgetés 9:30-kor kezdődik, Vezeti: Balázs László. Beszélgetőpartnerek: Ócsai Tamás (HUC elnök), Dr. Szabó János (DET evangelizáció osztály vezetője), Hites Gábor (DET Tanítványsági osztály vezetője), Stramszki István (DET kincstárnok), Dr. Ősz-Farkas Ernő (DET elnök).

Helyszín: a Budapest terézvárosi gyülekezet imaterme – a helyi gyülekezet tagjainak jelenlétében, online közvetítéssel, ezért az online közvetítésen való részvételre hívunk mindenkit a DET gyülekezeteiből, ha lehetséges, gyülekezeti kivetítéssel, vagy egyéni követéssel a terézvárosi gyülekezet oldalán: http://terezvaros.adventista.hu/elo-kozvetites

A járvány nem szakíthat el egymástól. Így is, és még mindig egy család vagyunk!

Mindenkit szeretettel várunk!

Részletek

Dátum:
október 31
Időpont:
09:30 - 12:00
Esemény kategória:

Helyszín

Budapest Terézvárosi Gyülekezet
Székely Bertalan u. 13.
Budapest, 1062 Magyarország