Egy helyi férfi a hit üzenetét terjeszti egyedileg szerkesztett pólói segítségével

Egy 92 éves adventista férfi egyedi készítésű, a keresztény hit üzenetét hordozó pólókkal vonult utcára lakóközösségében. Annak ellenére, hogy életében sok kihívással kell szembenéznie, Smith úgy érzi, hogy Isten szeretetét a ruhája segítségével is meg kell osztania másokkal.

Smith egész életében a Hetednapi Adventista Egyház tagja volt, és a Szentlélek ihletésére jutott eszébe az ötlet, hogy evangelizációs üzeneteket nyomtasson pólókra. Kezdetben csupán egy pólóval kezdte, de remélte, hogy a kollekciót különböző bátorító gondolatokkal és bibliaversekkel bővítheti.

Gyakran találkozhatunk vele a városban, ahol beszélgetést kezdeményez azokkal, akik észreveszik a felsőjét. Célja, hogy jelentőségteljes kapcsolatot teremtsen másokkal, és megossza keresztény életszemléletét. Ha alkalom adódik rá, igyekszik nyomon követni a találkozókat, hogy később is folytathassa a lelki beszélgetést az érdeklődőkkel.

A helyi projektvezető elismerően nyilatkozik a kilencven éves éveiben járó férfi kreativitásáról és a misszió iránti szenvedélyéről. Sokat segít a legfelemelőbb és legelgondolkodtatóbb pólószlogenek gyűjtésében. Azt remélik, hogy ezzel pozitivitást is terjesztenek, miközben az emberek érdeklődését Isten megismerésére serkentik.

A gyülekezeti tagok szerint Smith hite és elszántsága abban, hogy változást hozzon, előrehaladott kora ellenére is inspiráló. Smith imáinkat kéri, hogy szívből jövő küldetése során Krisztushoz vezethesse az embereket.

Cikk forrása: https://adventist.uk/news/article/go/2023-10-12/local-man-spreads-message-of-faith-through-custom-t-shirts