Budajenői egészséghét keretein belül lehetőség volt a szűrőállomás kitelepülését megvalósítani az Újbudai Gyülekezet támogatásával, illetve a Kisköz Egyesület helyi szervezésbeli segítségével.

Régi vágyam, hogy lakókörnyezetembe is el tudjam hozni az egyház testi-lelki értékeit képviselő misszióját. Április 26-án pénteken ez a vágy megvalósult, sikerült hétköznap összerántani egy önkéntes brigádot, akiknek ezúton is hatalmas köszönet.

Az eseményen nem a számoké, inkább a minőségé volt a főszerep, több tartalmas beszélgetés alakult ki, az emberek nagyon nyitottak voltak. Az ételkóstoló is nagy sikert aratott, volt, aki visszajárt repetáért és a gyermekek is szívesen falatoztak az egészséges nasiból. Táplálkozási tanácsadáson több betérő is részt vett, itt is kellemes beszélgetések alakultak ki.  Délután pedig egy közösségi tornával, mozgattuk meg a kicsiket és a nagyokat egyaránt.

Isten csodás munkájában hatalmas lehetőség ez a missziós szűrőbusz, kimondottan áldásos élmény volt részese lenni a tervezés-szervezés-megvalósítás terén. Ajánlom mindannyiótoknak, akik magukénak érzik az egészségmissziót, valósítsátok meg minél több helyszínen a testi-lelki Egészségközpontot.

Meszter Csilla