„Adventhealth Wellness World” néven új lehetőség nyílt a Walt Disney Wotld Resorts vendégei számára

Azoknak a vendégeknek, akiknek egészségügyi gondjai vannak a közönséges megfázástól a krónikus betegségig, az AdventHealth egészségügyi szolgáltatások és nyaralástervező eszközök széles választékát kínálja a Walt Disney World Resort vendégeinek, utazásaik előtt és közben is.

A 2021. május 6-án meghirdetett megújult együttműködés keretében az AdventHealth lesz a hivatalos egészségügyi szolgáltató és a virtuális egészségügyi szolgáltató a floridai Winter Parkban, a Walt Disney World Resort területén. Az AdventHealth több mint két évtizede kapcsolatban áll a Walt Disney World Resort-tal, és ezek a továbbfejlesztett források a szervezetek régóta fennálló szövetségére is kiterjednek.

„Nagyon fontos számunkra vendégeink egészsége és közérzete, amikor látogatást tesznek a Walt Disney World-ben” – mondta Jeff Vahle, a Walt Disney World Resort elnöke. „Ez a továbbfejlesztett kapcsolat szükség esetén hozzáférést biztosít az AdventHealth szolgáltatásaihoz, amennyiben vendégeinknek egészségügyi kérdések merülnének fel a vakáció előtt vagy alatt.”

Az első ilyen jellegű „AdventHealth Wellness Világ” révén az AdventHealth továbbfejlesztett élményt nyújt a Walt Disney World Resort vendégei számára, amely könnyítést jelent azoknak, akiknek már vannak egészségi problémáik, és segítségükkel megtervezhetik nyaralásukat, vagy nyaralásuk alatt ellátást kapnak.

Az AdventHealth azt is bejelentette, hogy sürgősségi helyiséget épít a közeli Flamingo Crossings Town Center központjában, amelynek átfogó klinikai csoportja dolgozik majd, amely testület által minősített sürgősségi orvosokból és sürgősségi nővérekből áll.

„Az AdventHealth és a Walt Disney World Resort hosszú távú kapcsolatot ápolt, és örömmel vesszük ezt az úttörő kezdeményezést, amely lehetővé teszi, hogy az üdülőhely vendégei megtervezhessék és személyre szabhassák nyaralásukat egyedi egészségügyi igényeik szerint.” – mondta Terry Shaw, az AdventHealth elnöke és vezérigazgatója. „A vendégek a Walt Disney World Resort üdülőhelyén annak biztos tudatával lehetnek jelen, hogy az AdventHealth világszínvonalú klinikai csapata támogatja őket, elkötelezve amellett, hogy teljes személyi, együttérző ellátást nyújtsanak minden betegnek, akit kiszolgálnak.”

A cikk forrása:
https://www.adventistreview.org/church-news/story16351-adventhealth-world-of-wellness-now-an-option-for-guests-at-walt-disney-world-resorts