A korábbi biztató alkalmak után ismét szerveztünk az ünnepek előttre Zalaegerszegen és Nagykanizsán jótékonysági koncerteket.

Mindig örömmel tesszük, pedig elsősorban a Dél-Balatoni Advent kórus tagjainak sok munkájába kerül, sok próbát kell végigcsinálni ahhoz, hogy a művek szépen szólaljanak meg. Mindkét városban tapasztaltuk a előkészületek során a gondviselés áldását, például ahogy helyszínt, külső előadókat kaptunk. A koncertek légköre, a kedvezményezettek hálája olyan örömmel tölt meg bennünket, hogy ilyenkor úgy érezzük, legszívesebben minden hónapra vállalnánk koncertet…

Zalaegerszegen ismét az Autista Védőotthonnak volt gyűjtés, végül 910.000.- Ft-ot adtunk át a vezetőnek.

Nagykanizsán a Családvédelmi szolgálat alapítványának gyűlt össze 315.000.- Ft, amit ők az intézményi rendszerbe nem került, de szegény sorsú családok téli tüzelőjének biztosítására fordítanak.

Hálásak vagyunk az alkalmakért, kicsit minket is “megfényesítenek” és nagyon bízunk benne, hogy Jézus szava beteljesedik: “látva a ti jó cselekedeteiteket, dicsőítik a mennyei Atyát”
“Én az emberi jóságot fontosabbnak tartom az emberi nagyságnál. Mert sok jó emberre inkább van szükség, mint sok nagy emberre.” (Juhász Gyula)

A kórus és a körzet testvéreinek nevében, szeretettel,
Frend László

Itt tekinthető meg a zalaegerszegi koncert felvétele:
https://www.youtube.com/watch?v=uzGQZIQvz8s&list=PLY6KKZ87jcUBXvaf8lmFoiYSXJM0UGKkw&index=9